Biodata Ringkas Raysha Rizrose

Selepas diumumkan Raysha Rizrose sebagai juara dewi remaja 2014/2015. Nama Raysha mula menjadi carian pelayar internet. Apatah lagi, bila dikatakan Raysha menghubungan persaudaraan dengan pelakon popular Uqasha dan juga Nelydia senrose. Mungkin sebelum ini peminat kurang perasan, kerana wajahnya tidak seiras kakak-kakaknya.

Apa pun tahniah buat Raysha Rizrose. Tahniah juga buat pemenang yang lain. Mari kita lihat serba sedikit biodata ringkas Raysha dewi remaja 2014/2015.

Biodata Ringkas Raysha Rizrose

Biodata Ringkas Raysha Rizrose

Farza Naquraisha Mohd Fariz atau lebih mesra dipanggil Raysha Rizrose. Kini berusia 19 tahun iaitu dilahirkan pada tanggal 22 Jun 1996. Dan mengakui penyertaannya dalam pencarian dewri remaja edisi 2014/2015 adalah untuk mencuba sesuatu yang baru dalam hidupnya, sama sekali tidak menggunakan populariti kakaknya.

Tak dapat dinafikan Raysha mempunyai pakej yang sangat lengkap. Tinggi, bentuk badan yang cantik, apatah lagi wajahnya yang bersih. Menurut Raysha walaupun dia meminati bidang seni, tetapi cita-citanya adalah menjadi peguam koporat. Dan bidang seni akan dijadikan kerjaya samping. Wahh!

Baca juga - Raysha Rizrose Dewi Remaja 2014/2015

Ikuti perkembangan Raysha Rizrose menerusi laman sosial ini;


Terima kasih kerana membaca... 


1 Komentar untuk "Biodata Ringkas Raysha Rizrose"

semoga dewi2 sekalian ni bertudung la nanti . baru terserlah lagi dewi tu

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info