Cara Daftar Affiliate Program Dari Exabytes

Cara daftar affiliate program dari exabytes. As-salam. Exabytes merupakan antara syarikat terkemuka di Malaysia yang menyediakan perkidmatan hosting dan juga pendaftaran domain untuk website, blog dan juga laman web. Anda boleh rujuk entri ini, untuk menjawap persoalan tentang affiliate exabytes - Affiliate exabytes angle program.

Entri kali ini mengenai cara mendaftar keahlian affiliate program dari exabytes. Dari minat menulis blog, apa kata kalau buat sikit pendapatan dari blog kesayangan tu. Tak perlu keluar duit, malah pihak exabytes sendiri akan memberikan bonus RM50 kepada anda setelah berjaya mendaftar. Hah! lumayan kan?

Pada yang takda blog lagi tu. Boleh ikuti langkah bina blog di sini - Rahsia mudah buat blog. Mudah saja, tak keluar peluh pun...

Cara Daftar Affiliate Program Dari Exabytes

Cara Daftar Affiliate Program Dari Exabytes

Apa yang anda perlu buat adalah :

1. Pergi ke laman web - Exabytes Angle Program
2. Kemudian klik home dan klik juga angle affiliate program.
3. Klik sign up today. Isi segala butiran yang diminta.
4. Akhir sekali, sumbit application click create my account.

Cara Daftar Affiliate Program Dari Exabytes

Belum Cuba Belum Tahu

Sejurus berjaya mandaftar. Bonus RM50 akan dimasukan ke dalam akaun anda. Hah! awal-awal lagi dah terima bonus. Lepas tu, apa lagi.. dapatkan copy code affiliate anda dan tampalkan dalam blog anda. Kalau rajin atau nak cepat dapat komisen, terbitkan entri untuk mempromosi produk dari exabytes.

Ingat jangan tertipu, mana-mana program affiliate tidak akan dikenakan bayaran sesen pun. Percuma tanpa sebarang modal. Okep! aku dah jawap pertanyaan anda.

Selamat mencuba - Cara daftar affiliate program dari exabytes

2 Komentar untuk "Cara Daftar Affiliate Program Dari Exabytes"

alaaaa... baru tau... ruginyaaa tak register guna exabytes...

bagus ni kak . tak tahu pulak sebelum ni exabytes ada jugak affiliate . blog baru lepas dapat banner ads dari exabytes . hehee

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info