Video Ekslusif Penikahan Fahrin Ahmad dan Elena Hani

Video Ekslusif Penikahan Fahrin Ahmad dan Elena Hani Video ekslusif pernikahan Fahrin Ahmad dan Elena Hani. Dengan hanya sekali lafaz Fahrin Ahmad sah menjadi suami kepada Elena Hani Eleas pada pukul 10.30 pagi sabtu. Majlis pernikahan kedua pasangan ini berlangsung di Pusat Kovensyen Sime Darby, Bukit Kiara bersamaan dengan tarikh kelahiran Fahrin Ahmad sendiri iaitu 9 Mei 2015.

Baca juga - biodata penuh Zul Ariffin

Seperti yang dijelaskan Fahrin Ahmad dalam sidang media, isterinya bukanlah seorang selebriti tetapi merupakan seorang pramugari penerbangan Emirates (Arab Saudi). Atas persetujuan kedua-dua belah keluarga pengantin, Elena Hani menerima mas kahwin sebanyak RM80 dan sebentuk cincin. 


Fahrin Ahmad dan Elena Hani Eleas Sah Suami Isteri


biodata elena hani eleas

Sungguh cantik dan padan kedua-dua pasangan pengantin ini kan? Bagai pinang dibelah dua. Setelah sekian lama dipersoalkan bila nak kahwin, hari ini terjawap sudah siapa identiti sebenar isteri Fahrin Ahmad. 

Video Ekslusif Pernikahan Fahrin Ahmad dan Elena Hani


Saksikan video ekslusif akad nikah Fahrin Ahmad dihadapan sanak saudara dan juga rakan media.
Dengan hanya sekali lafaz, Fahrin sah menjadi suami kepada Elena Hani. Alhamdulillah. Selamat pengantin baru aku ucapkan, dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin.


0 Komentar untuk "Video Ekslusif Penikahan Fahrin Ahmad dan Elena Hani "

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info