Rahsia Menulis Untuk Buat Duit Blog

Alang-alang menulis biar sampai dapat duit... itulah antara perpatah yang boleh digunapakai oleh blogger kita hari ini. Kalau anda perasan atau sering mengikut perkembangan blogger yang bijak buat duit dengan blog, agaknya berapa ramai yang anda boleh sebut sekarang?

Ehhh... takpe, tak perlu sebut dulu.

Ok. sebenarnya dah berkali-kali dalam entri sebelum ini, banyak saya tekankan mengenai cara buat duit dengan blog. Permulaannya agak susah dan mustahil... tapi usaha demi usaha, yang mustahil jadi logik untuk kita blogger biasa jana pendapatan dengan menulis.

Rahsia Menulis Untuk Buat Duit Blog

Sebenarnya... tak perlu jadi blogger popular pun untuk buat duit dengan blog, yang penting adalah cara penulisan anda, apakah ia menarik atau sekadar syok sendiri. Haaa... kena ambil perhatian. Jadi tak usah fikirkan yang blog anda kurang popular, follower hanya berapa kerat saja.... bukan blogger yang kacak atau sebaliknya tidak mampu buat duit dengan blog.

Salah sama sekali..... faham tak?

Rahsia Menulis Untuk Buat Duit Blog

Perkara yang perlu ditekankan adalah menulis dengan cara yang betul supaya entri yang anda terbitkan boleh mendatangkan pulangan pendapatan kepada anda. Tak perlu bersusah payah menerbitkan entri berita, informasi mahupun gosip artis... tetapi cukuplah sekadar anda menjadi blogger yang suka bercerita, tak kisah jika anda berminat berkongsikan cerita mengenai kehidupan harian... keluarga, anak-anak mahupun kelebihan anda sesuatu perkara... mungkin boleh dijadikan inspirasi buat mereka yang membaca...

Untuk itu, saya kongsikan kepada anda panduan dan rujukan - Rahsia menulis untuk RM sebulan. Hanya klik pada banner di bawah.


Pastikan anda tak terlepas teknik-teknik rahsia yang dikongsikan, paling penting lakukan dengan istiqomah dan tekun.. InsyaAllah... tak mustahil anda blogger-blogger biasa pun mampu menjadi luar biasa, asalkan pendirian anda tetap dan jangan pernah putus asa. Okep!

Tak percaya? ...cuba dulu baru tahu.

1 Komentar untuk "Rahsia Menulis Untuk Buat Duit Blog"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info