ProKas Penyembuh Sakit Sendi Dan Lutut

Prokas penyembuh sakit sendi dan lutut. Masalah sakit lutut mahupun sendi tidak hanya dirasai oleh golongan yang berusia, malahan mereka yang aktif bersukan atau pernah mengalami kecerderaan teruk di bahagian lutut juga akan terus merasai sengal-sengal kesakitannya. Padahal dah lama sembuh. Hmm.

Jika dulu, masalah sakit lutut hanya didengari oleh golongan dewasa sekitar usia 45- 60 tahun, tetapi sekarang dengan kepelbagaian makanan yang ada di Malaysia, mereka yang remaja sekitar usia 20-35 tahun pun turut mengeluh dengan masalah kesakitan pada lutut. Kalau yang aktif futsal, bola sepak itu lain pula ceritanya... memang "kebolehpastian" untuk cedera di bahagian lutut tu tinggi.

Tapi...

Jangan jadikan alasan sakit lutut dan sendi, satu masalah besar yang korang tak boleh bersukan, dan hanya melihat mereka lain aktif di padang. Silap besar tu, satu team bola sepak tak akan cukup kekuatan tanpa anda di pihak mereka!!

ProKas Muscle Pain Relief - Keadaan Lutut Terkoyak

Inilah masalah yang sering dihadapi oleh golongan remaja yang aktif dalam bersukan iaitu ACL apabila kelincahan mereka tersalah tempat menyebabkan lututnya terkoyak teruk. Jalan pun dah tak seperti remaja lain, terhincut-hincut macam orang yang berusia.

Perasaan "down" tu memang teruk, apatah lagi kalau duit simpanan dalam ASB pun makin berkurang, sebab nak berubat lutut yang terkoyak tadi. Hmm.

ProKas Penyembuh Sakit Sendi Dan Lutut

Inilah gambaran sebenar keadaan sakit lutut yang sedang anda rasai sekarang ini. Tak kan nak biarkan kesakitan itu terus menghantui hidup korang? tak kan pula nak biarkan kelincahan anda di padang terkubur macam tu saja?

Sia-sia saja bakat terpendam anda selama ini. Mana tahu, satu masa anda akan menjadi bintang bola sepak yang terkenal? siapa boleh sangka... betul tak?

ProKas Penyembuh Sakit Sendi Dan Lutut  

Prokas Muscle Pain Relief bukanlah minyak oren yang biasa-biasa tetapi sangat luar biasa selepas berjaya menerima ratusan testimoni dari pengguna yang menghadapi  masalah ini. Alhamdulillah.

ProKas Penyembuh Sakit Sendi Dan Lutut

100% Herba Terkandung Dalam Prokas

Tak perlu risau sekiranya ada kandungan kimia, kerana Prokas dijamin beba kimia kerana semua bahan-bahan yang digunakan dalam sebotol minyak oren Prokas 100% herba. Boleh digunakan ketika solat.
  • Aloe Vera – Mempunyai zat Antioksidan, antibiotik yang bekerja sebagai stimulator pertumbuhan sel dan membaiki bekas luka dan sifat inhibitor nyeri.
  • Soya – Mengandungi 50% protein bagi setiap 100g kacang soya, merupakan 2x lebih daripada kacang tanah, 11x lebih daripada susu dan 3x lebih daripada telur!
  • Vitamin dan Mineral – Kaya vitamin dan mineral seperti kalsium, sodium, besi, kalium, mangan, seng, asam folat, pelbagai jenis vitamin, asam amino.
  • Delima – Mengandungi vitamin c sebagai penurun risiko arthiritis dan ianya baik untuk tulang.
  • Menthol – Mempunyai anestetik tempatan dan kualiti counterirritant, dan ia digunakan secara meluas untuk melegakan sakit otot.
  • DMSO – Dimenthyl sulfoxide merupakan bahan organik dimana membawa bahan-bahan PRO KAS masuk ke dalam anggota badan dengan menggunakan teknologi nano dengan membetulkan DNA tanpa perlu melakukan pembedahan.
Jangan Biarkan Sakit Lutut Melemahkan Kelakian Anda

So apa tunggu lagi..

Jom atasi masalah sakit lutut dengan minyak oren Prokas. Selamat, sihat dan Halal. Nak tahu lebih lanjut mengenai Minyak Prokas

Whatsapp - 016 231 5392
Whatsapp - 016 231 5392
Whatsapp - 016 231 5392

Usah biarkan kelincahan anda dilemahkan dengan sakit lutut!

0 Komentar untuk "ProKas Penyembuh Sakit Sendi Dan Lutut "

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info