Panas ! gambar anda sedang dicuri untuk aksi 18sx

Assalamualaikum

Snap gambar merupakan aktiviti yang paling digemari oleh semua orang terutamanya perempuan dan pengemar DSLR. Bukan xboleh kalau korang memang minat giler-giler ambil gambar, tapi berhati-hati sekiranya korang nak upload gambar tersebut dalam mana-mana laman sosial terutamanya facebook dan twitter yang tengah hot sekarang.

Korang sedar x, gambar korang yang freehair, bertudung, baju sendat atau apa-apa saja gambar yang korang upload dalam facebook sekarang, sedang dicuri oleh golongan yang tidak bertanggungjawap untuk post 18sx. 

Panas ! gambar anda sedang dicuri untu

Jangan ingat gambar korang yang bertudung litup tue, diorang xkan ambik, tapi dorang akan guna bahagian asset lain untuk dijadikan entry porno mereka. So ikaa pun bukan baik sangat nak nasihatkan orang lain, tapi sekurangnya ikaa berharap korang tiadalah dalam senarai gambar-gambar yang telah dijadikan model porno nie ye.

Panas ! gambar anda sedang dicuri untu


Ikaa rasa gambar yang dalam blog tersebut sememangnya bukan atas kebenaran pemiliknya tapi dicuri tanpa pengetahuan tuan punya badan. Mana ada orang yang nak gambar dia jadi model 18sx sedangkan dia bertudung ye x. Apa pulak kata keluarga, suami, adik, abang, saudara, kawan-kawan?

So korang lawatlah blog tersebut, tapi bukan untuk puaskan nafsu jahanam tue, cuma untuk pastikan gambar korang tiada dalam list tersebut. Maaf sebab ikaa xboleh letak link url blog tue, kerna ikaa xnak  berikan backlink kepadanya, 

Cuma korang search laa blog yang bergelar : Awek Impian Dot Net
19 Komentar untuk "Panas ! gambar anda sedang dicuri untuk aksi 18sx"

maken banyak pulak page2 mcm nih.. hurmmm..

aha mmg byk pn... doarg wt cmtue sbb pasti ramai pelawat pastu traffic pun tinggi untuk besar laa gayanya.. tp doarg lupa asset akhirat kosong~

ikaaaaaa......
seram betul kak dayah baca entry ika nih...jahat tul org tu kan..!

kalau dia provok yg mmg seksi seksa tu lain la depa mmg suka la kot tu pasal pakai seksi seksa.. nih amik yg bertudung..

adoi..

seram sejuk akak nak check la..

mau pengsan kang kalau nampak muka aweks yg kak dayah kenaii.. huii..

erk~ terkedu.. ya Allah,lindungi lah kami daripada perkara-perkara terkutuk seperti itu ! aminnn..

#seram pulak nak upload gambar lagik ! -'-

wah..ini sangat bahaya. kadang2 ade pihak yg xpuas hati yg wt kat kita benda nie. thanks for info yea..

hah so hati before nk uplod tue..

hati hatilah wahai wanita..ada mata yang memerhati..

aha... mungkin kita post baik..tpi owg yg jadikan kita kurang baik

hati2 buat kenyataan ikaa...kang dia hack blog ni kang

ala..tu yg buat tkut tu..aduh

terlebih advance dah sekarang ni

ni pun dah dikiran kes pencabulan dah sebenarnya..

ahaaa mmg pun kes percabulan..tapi owg dalam blog tue bkn taw yg diaa dijadikan model gambar tue

bahaya kan sekarang, nasib baik fb saya dah padam wuawuawua...kes message yg melampau

@Bro Nasa Bro Nasa bukan ikaa owg pertama, tapi abg nasa boleh byk yg dh wt kenyataan nie... :)

erkkk... text tak tapis... hohohoho

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info