Nursyafiqah tidak dirogol tapi dipijak untuk keluarkan pil Kuda

Assalamualaikum

Masih ingatkah lagi kita pada kes pembunuhan kejam Adik Nur Syafiqah yang berusia dua tahun yang dijumpai mati di sebuah perumahan.

Setelah kes itu disiasat, rupanya ibunya sendiri dalang pembunuhan tersebut. Sanggup seorang ibu melakukan demikian kerana dadah terhadap darah dagingnya sendiri. 

Terbaru, menurut laporan forensik ke atas adik Nur Syafiqah dikatakan arwah sebenarnya tidak dirogol kerna tidak mempunyai kesan koyakan tetapi keluar usus. Dan ini info terbaru yang kami dapat di laman facebook yang menceritakan kisah sebenar kematian arwah.


pembunuhan nur syafiqah
nur syafiqah


Nampaknya sangkaan yang mendakwa adik Nur Syafiqah dirogol adalah tidak benar tetapi arwah sebenarnya dipijak-pijak untuk keluarkan pil kuda yang dipaksa telan oleh penjenayah terbabit.

Sejauh mana kebenaran ini tidak pasti, apa pun kita nantikan laporan sebenar dari polis. Harap mereka yang melakukannya mendapat pembalasan yang setimpal.


8 Komentar untuk "Nursyafiqah tidak dirogol tapi dipijak untuk keluarkan pil Kuda"

salam. astaghfirullah..macam tu rupanya! sungguh kejam~

sampai hati buat mcm tu kat anak sendiri..harus digantung hingga mati pesalah-pesalah tu

bila dadah menguasai diri...darah daging sendiri pn sanggup pertaruhkan..

astaghfirullahallaziim.. ibu apa kah ini ???? layak kah lagi di gelar "ibu" ??

Manusia yang bertopengkan syaitan. budak kecil pun dibunuhnya.

Astaghfirullahhalazim.. orang gitu tak layak nak jadi mak. Manusia tak guna akal. sedih baca pasal arwah. terbayang hal yang sama jadi pada anak saya. Minta dijauhkan semuanya, Nauzubillahhiminzalik. :(

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info