Caliph Buskers Cipta Fenomena

Assalamualaikum

Caliph Buskers Cipta FenomenaCaliph Buskers cipta fenomena selepas berjaya membawa lagu Roman Cinta dengan penuh semangat dan menjadi pemenang anugerah persembahan terbaik AJL29. 

Kini nama Caliph Busker menjadi trending dan carian di laman sosial. Rata-rata peminat muzik tanah air meluahkan rasa bangga dan meminta Edry mengekalkan Azmi Caliph Busker sebagai vokalis kumpulan MOJO.

Persembahan beliau dia pentas Anugerah Juara Lagu 29 membuatkan semua penonton berdiri memberikan tepukan gemuruh buat mereka. Seriusly, aku yang sebelum langsung tak minat dengan lagi Roman Cinta, sekarang dah berkali-kali review lagu nyanyi Azmi Saat berulang-kali, memang beremang bulu roma dengar nyanyi beliau dipentas tersebut. Bagi yang anda yang belum lagi menyaksikan persembahan terbaik dari vokalis Mojo di AJL29, sila klik sini - Bakat terpendam Caliph Busker.

Caliph Buskers Cipta Fenomena

Caliph Buskers Cipta Fenomena

Selepas diumunkan lagu "Apa Khabar", nyanyi Joe Flizzow dan Sonaone menjadi juara AJL29, ramai masyarakat meluahkan rasa terkilan. Malah ramai yang mempersoalkan kemenangan Mojo dalam persembahan terbaik bukannya Juara AJL29.

Apa pun, tahniah buat Edry berjaya mencari vokalis terbaik dan terhebat ini untuk menjayakan lagu Roman Cinta. Banyak komen-komen sokongan yang dilahirkan dari pengguna laman sosial.


Caliph Buskers Cipta Fenomena

Video Ekskusif Roman Cinta - Caliph Busker

1 Komentar untuk "Caliph Buskers Cipta Fenomena"

Memang terbaik performance dorang masa AJL haritu. ^_^

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info