Surat Cinta Bapa Untuk Cikgu Cantik

Assalamualaikum

Surat cinta bapa untuk cikgu cantik, kini telah menjadi viral di laman sosial. Selepas gambar seorang guru wanita yang cantik dimuatnaik ke laman Instagram, beberapa hari kemudian menyusul pula surat cinta dari seorang bapa kepada pelajarnya dihantar kepada guru cantik itu.

Yang menariknya, surat iti disampaikan melalui anaknya kepada cikgu cantik. Huh! kalau lawa macam ini cikgu sekolah, mesti ramai pelajar tak akan ponteng sekolah lagi kot. Bila waktu cikgu cantik mengajar, ntah-ntah penuh apa bilik darjah. Huhu..

Cikgu Cantik Finalis Dewi Remaja 2014/2015

Surat Cinta Bapa Untuk Cikgu Cantik

Huh! cantik sungguh cikgu Aisyah nie kan, patutlah bapa-bapa kat luar sana beria-ria nak hantar anak ke sekolah. Huhu.

Surat Cinta Bapa Untuk Cikgu Cantik

Setelah dicari dan dikaji cikgu cantik yang bernama Puteri Aisyah ini merupakan finalis Dewi Remaja bagi 2014/2015. Jadi sama ada betul atau tidak, cikgu Aisyah ini adalah seorang guru masih belum dikenalpasti lagi. Kerana ada juga yang mengaitkan cikgu Aisyah ini dengan Puteri Aisyah, sebab ada satu gambar yang dimuitnaik dalam laman Instagramnya dengan kepsyen- " Firstday at school".

Masa zaman aku dulu, semoga muka cikgu garang-garang, kalau tak siap kerja sekolah. memang aku takkan pergi sekolah. Haha...

3 Komentar untuk "Surat Cinta Bapa Untuk Cikgu Cantik"

Wow memang terbaik cikgu cantik :)

Betul-betul berlaku rupanya bapak suruh anak bagi surat kat cikgu sekolah. Ingatkan cerita macam ni ada dalam lawak sitkom Senario dulu-dulu je. Hehe

untunglah budak-budak zaman sekarang kan..

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info