Bila Sibuk Menguasai Masa

Bila Sibuk Menguasai MasaSejak beberapa hari ini, blog pun dah makin kurang entri terkini. Kalau ada pun, entri yang berkisarkan tentang informasi dan mungkin juga berita.

Al maklum la sekarang aku dah mula sibuk dengan kerja. Huh!

Sampaikan tiada masa untuk memikirkan entri-entri baru untuk dikongsikan bersama korang. Dah tu, trafik blog yang sebelum ini, beribu-ribu pageview jatuh menjunam. Kecuali entri sepanjang masa yang menjadi rujukan pembaca - Kenapa Entry Anda Tiada Pengomen?

Tertanya-tanya juga aku, apakah pengomen itu satu kepentingan dalam sesebuah blog? atau mungkin juga ukuran keseronakan pembaca kepada entri yang dikongsikan oleh penulis.

Apa pun, terima kasih kerana masih lagi berkunjung ke sini, walaupun profession aku sebagai penulis blog fulltime dah expired day..

Pendapatan Blog Masih Memberangsangkan
Bila Sibuk Menguasai Masa

Alhamdulillah. teknik buat duit dengan Nuffnang masih lagi berjaya. Nilai komisen yang diberikan oleh syarikat pengiklanan ini tidak mengecewakan aku, sedangkan sasaran untuk terbitkan entri setiap hari semakin jauh dari target.

Sebelum ini jumlah Nuffnang dah hampir RM3,000 masih belum di cash-kan lagi, tapi bila dah genap nilai RM600.00, comfirm aku akan cash kan. Nilai tu dah boleh guna untuk raya puasa kan. Huh! banyak... banyak...

Tak sia-sia menulis blog..

Jadi anda yang juga seorang blogger, kalau nak buat duit mudah dari blog, boleh daftar di sini - Daftar Nuffnang.

Ehh... jangan lupa guna khidmat kotak search kat atas tu. Banyak teknik dan tip-tip menarik yang anda boleh gunapakai untuk tingkatkan komisen Nuffnang..

Selamat membaca..

 
0 Komentar untuk "Bila Sibuk Menguasai Masa"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info