IKEA Bed & Bath Serta FBS Banner #CPUV Nuffnang

Alhamdulillah... syukur cpuv nuffnang masih lagi bertandang ke sini iaitu dari IKEA - Bed & Bath dan juga FBS banner ads campaign. Ini adalah sesuatu yang mengembirakan bagi kami yang menjadikan blog sumber pendapatan sampingan sambil mengisi dek kelapangan yang ada.

IKEA Bed & Bath Serta FBS Banner #CPUV Nuffnang

Walaupun nilai (earning) yang diberikan adakalanya besar dan adakalanya kecil, tetapi sudah cukup bernilai untuk aku. Sebab yang nilai yang besar takkan terbentuk tanpa datangnya nilai yang kecil ini.. betul tak?

Kadangkala aku musykil juga, kenapa ada sesetengah blog hanya menerima 3-5 iklan cpuv sedangkan blog lain hampir setiap hari menerimanya dalam sebulan. Adakah ianya dikira mengikut berdasarkan ketinggian trafik blog atau mungkin juga dilihat kepada berapa kali blog itu entri diupdate....Uhmm!

Barangkali betul juga, sebab di ruangan survey ada ditanyakan berapa kali update blog? setiap hari? 2 kali seminggu? atau seminggu sekali?... anda yang mana?

Baca juga - Tips Tingkatkan Amount BE Nuffnang

Ini sekadar pandangan aku, untuk kepastian lebih baik terus hantar ticket pada pihak nuffnang. Ehh! lagi satu kedudukan iklan dalam blog juga diambil kira oleh pihak nuffnang untuk memberikan anda iklan cpuv. Jadi yang mana bintang kurang dari tiga yang menyala, cepat-cepat ubah kedudukan iklan mungkin tak sesuai agaknya...

Aippp! kejap... sebelum nak pangkah tu, klik dulu iklan di atas, kiri dan bawah ye... Hehe. Terima Kasih.
0 Komentar untuk "IKEA Bed & Bath Serta FBS Banner #CPUV Nuffnang"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info