Koleksi Puzzle Bergambar Murah Dan Menarik Gift Shop

Wow. Sememangnya menarik koleksi puzzle bergambar Gift Shop. Saya memang suka benda yang menarik, unik tetapi murah, terpegun sekejap melihat koleksi gambar-gambar kenangan mereka yang dijadikan puzzle ber-frame siap dengan ucapan pula tu. Aisyeeeh.. saya pun nak juga laa!

Anda buntu mencari hadiah?

Mahukan yang murah tetapi unik?

Hah. Apa tunggu lagi, dapatkan puzzle bergambar dengan harga kasih sayang serendah RM20 sahaja, yang penting tiada extra caj. Ianya hadir dalam pelbagai saiz mengikut permintaan pelanggan dan setiap design yang dibuat adalah PERCUMA.

Koleksi Tempahan Puzzle Bergambar 

Koleksi Puzzle Bergambar Murah Dan Menarik Gift Shop

Okep. Ini antara koleksi puzzle bergambar tempahan pelanggan dengan ukuran saiz kertas A4 yang mahukan kelainan pada gambar pertunangan mereka. Gift Shop juga menawarkan pelbagai saiz dan jenis puzzle bergambar mengikut permintaan pelanggan antaranya:

Harga dan saiz puzzle bergambar untuk tempahan. (Tidak termasuk kos penghantaran)
  1. Puzzle Bergambar A5 : RM20 (Standard saiz kertas A4)
  2. Puzzle Bergambar A4 : RM25 ( Setengah saiz kertas A4)
  3. Puzzle Bentuk Love : RM25 ( Setengah saiz kertas A4)
  4. Magnetic Puzzle : RM35 (Produk terbaru)
  • Frame hanya tersedia untuk saiz A4 & A5 sahaja, dengan harga sekitar RM5-RM15. Tertakluk kepada stok semasa yang kami ada.
Penghantaran dibuat melalui PosLaju ke seluruh Malaysia, SM(+RM8) dan SS (+RM10) dalam masa 2-3 hari sahaja. Kami juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak dan juga "urgent order".

Koleksi Puzzle Bergambar Murah Dan Menarik Gift Shop

Anda boleh lawati laman facebook Gift Shop, yang menyediakan pelbagai koleksi tempahan puzzle bergambar cantik, unik dan paling penting ianya menepati citarasa anda yang mahukan kelainan serta keunikan pada gambar bersejarah anda. Saya yakin, anda pasti tertarik untuk memilikinya sendiri atau dijadikan hadiah untuk rakan mahu pun kekasih. Sudah pasti, sukar untuk mereka melupakan pemberian anda yang menarik ini..

Saya lihat koleksi puzzle bergambar ini sangat kreatif dan eksklusif. Kebiasaannya kita menggunakan gambar biasa sebagai hiasan dinding tetapi hari ini, kita buat sedikit kelainan iaitu menjadikan puzzle bergambar sebagai penganti gambar kodak. Tapi jangan hairan pula, andai ada yang tertarik melihat gambar anda... hehe

Koleksi Puzzle Bergambar Murah Dan Menarik Gift Shop

Tips dari saya - pastikan anda sentiasa ikuti perkembangan Gift Shop dan Instagram Gift Shop, untuk melihat tawaran khas dan koleksi terkini puzzle bergambar. Mana tahu kalau ada produk terbaru yang mereka sediakan. Atau mereka buat contest untuk followernya? rugi tau...

Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dibuat menerusi.

Whatsapp & SMS : 018-9541900 (Naimah)
Instgram : Puzzle Bergambar


1 Komentar untuk "Koleksi Puzzle Bergambar Murah Dan Menarik Gift Shop"

Menarik nie, gambar kita boleh dijadikan puzzle...

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info