Status Nuffnang Non-Glitterati

Uhm... baru sehari berpisah, status nuffnang menjadi Non-Glitterati. Nampak sangat yang pihak nuffnang sentiasa pantau pengiklanan mereka di blog. Setelah sekian lama bersama nuffnang, akhirnya aku nak mencuba nasib dengan Innity pula...

Status Nuffnang Non-Glitterati

Tengok dah bertukar warna hijau dan baki earning sekarang RM3.35 setelah aku berjaya cashout earning RM200.73 pada 30 April 2015. Cpuv campaign masih ada 12 iklan lagi, tapi semasa memegang status glitterati amount-nya besar, bila dah berstatus non-glitterati dari 0.25 terus menjadi 0.15, so nilainya jadi la begini.... Aisyeeeehh! potong habis kan.

Status Nuffnang Non-Glitterati

Sebab bertukar kepada Innity?

Pengiklanan Innity ini diluluskan dari bulan 2 hari tu lagi. Tapi melihat kepada pendapatan Nuffnang yang semakin hari semakin besar nilainya, jadi aku tangguhkan dulu untuk bernaung di bawah Innity, takut status nuffnang bertukar Non-Glitterati.

Selepas iklan nuffnang dikatakan digodam dengan timbulnya iklan bertindih, iklan yang masuk pun kurang, yang hanya nampak iklan nuffnang berwarna biru.

Payment Nuffnang Unpaid

Status Nuffnang Non-Glitterati

Dalam masa yang sama, aku masih lagi menantikan dua cek dari Nuffnang. Cek bertarikh 28 Mar 2015 akan sampai dalam bulan 5. Manakala yang terbaru 30 April 2015 akan sampai dalam bulan 6.

Hoho...terima kasih nuffnang dan penggunjung.


4 Komentar untuk "Status Nuffnang Non-Glitterati"

sama la saya pun, status super duper glitterati dah hilang digantikan dgn status tukang kebun pulaaakk .. tapi, earning yg status un paid tu x berkurang ka?

earning tak berkurang sbb kita dh cash out sebelum non-glitterati... nuffnang skrg dh kurang iklan terpaksa la bertukar pula

Susah tak nak apply Innity ni? Haritu apply H12 pun tak lepas lagi.

bg sy susah la jugak...berkali mohon baru dapat... tapi cuba dlu jgn cepat putus asa...mn taw dia luluskan nanti

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info