Profil Ringkas Hafreez Adam

Profil Ringkas Hafreez Adam Nama Hafreez Adam sudah tidak asing dikalangan artis selepas beliau berjaya merangkul anugerah artis baharu lelaki popular dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian(ABPBH2014) yang telah berlangsung pada 5 April 2015 yang lepas.

Populariti beliau mula naik selepas berjaya membawa watak sebagai Badri Fathul dalam drama popular Bila Hati Berbicara. Kini sekali lagi beliau membintangi drama adaptasi novel slot Akasia berjudul Hati Perempuan bersama Syarul Ridzwan dan Mia Ahmad.

Baca juga -  Perkhidmatan advertorial dan review produk

Hafreez Adam Hero Remaja 2012

Profil Ringkas Hafreez Adam

Profil Ringkas Hafreez Adam 

Hafreez Adam atau nama sebenarnya Hafreez Adam Aizat Bin Zahilan merupakan finalis Hero Remaja 2012 sebaris bersama Syarul Ridzwan, Fattah Amin dan Syafiq Kyle. Ketika itu baru berusia 22 tahun dan pernah menjadi model iklan Amanah Saham Nasional dan Jobseek.

Anak kedua dari tiga beradik ini memulakan lakonannya dengan drama Tanah Merah, kemudian beliau menerima tawaran untuk TV3 berjudul Kisah Cinta. Antara drama dan telefilem lain seperti Lembuku Ben, Bila Hati Berbicara, Puteri Malam, Ride, Talak, Berkalung Rahmah serta terbaru Hati Perempuan.


1 Komentar untuk "Profil Ringkas Hafreez Adam "

ni yg pelakon hati perempuan tu eh?

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info