Disclaimer

Disclaimer

Bakul2011.com merupakan sebuah blog peribadi yang ditulis dan diterbitkan oleh Nur Ikaa selaku pemilik asal blog. Blog ini memuatkan perkongsian tentang ilmu blogspot, pengalaman, isu semasa, review serta tip-tip berguna untuk rujukan semua.

Bakul2011.com tidak berkongsi maklumat peribadi anda dengan pihak ketiga dan tidak menyimpan maklumat yang dikumpul mengenai lawatan anda untuk digunakan selain untuk menganalisa prestasi kandungan melalui penggunaan cookies yang anda boleh nyahaktifkan pada bila-bila masa dengan mengubah tetapan pelayar internet anda.  

Anda bersetuju untuk membenarkan Bakul2011.com menggunakan dan menyimpan cookies ini sekiranya anda tidak menyahaktifkan fungsi tersebut dari pelayar internet anda. Isi kandungan blog ini merupakan sekadar perkongsian maklumat sahaja. 

Penulis tidak menjamin sebarang kesahihan atau ketepatan maklumat atau pautan/link yang terdapat dalam blog ini. Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas kerosakkan dan kerugian hasil dari maklumat yang diterbitkan.

Komen

DILARANG menghantar komen berunsur lucah, tidak sopan, serta menyentuh sensitiviti agama dan kaum. Penulis berhak memadam komen yang dihantar ke blog ini sekiranya komen tersebut mengandungi:

   - Komen yang bersifat spam dan mempunyai pautan untuk memanipulasi pembaca.
   - Komen yang lucah dan tidak senonoh.
   - Komen yang berbaur provokasi yang boleh menyentuh sensitiviti perkauman dan agama.
   - Koman yang menghina atau menghentam mana-mana individu atau organisasi.
 
Pelawat yang masuk ke blog ini secara automatik akan terikat dengan terma dan syarat yang telah ditetapkan oleh pemilik blog. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi penulis melalui alamat:

email [ikaa_mask90@yahoo.com]

Terima kasih
0 Komentar untuk "Disclaimer"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info