Pemenang Segmen Klik Like/Share Dan Menang Wang Tunai

Assalamualaikum!~

nur ikaa


Seperti apa yang korang lihat dalam gambar di atas. Ya betol! bukan tipu-tipu ye, 

Alhamdulillah, rezeki bulan ramadan, ikaa telah memenangi Segmen Klik Like/Share Dan Menang Wang Tunai yang dianjurkan oleh blogger otai kita Abg Anuar dari blognya "Coretan Anuar".

Apa yang ingin ikaa katakan ialah ribuan terima kasih untuk beliau, sebab menganjurkan segmen sebegini, kalau dibandingkan dengan segmen kedua beliau "segmen 2 : pertarungan di antara Eyriqazz dan Denaihati" yang bagi ikaa agak susah. So ikaa putuskan untuk join segmen pertama seperti di atas.

So bagi yang belum mengenali Abg Anuar bolehlah mula serbu blog dia, jangan bila dia dah femes nanti baru nak bersuai kenal kang dia xsempat pulak dan layan komen korang..


notakakitanganku : "sapa yang rasa nak wat contest, segmen atau GA bolehlah rekemen kan kat ikaa ye, tapi xnak yang guna syarat macam sini dan jangan jugak jadi penganjur yang begini "

7 Komentar untuk "Pemenang Segmen Klik Like/Share Dan Menang Wang Tunai"

tahniah mokcik.! lepas ni bole la belanja aku satay.

tahniah ye :) alhamdulillah..saya dapat like paling tinggi..

tahniah cik fie...sy no 2 tertinggi hihihi

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info