1ST Giveaways BudakFelda.Com : Bajet Macho

Assalamualaikum!~


1ST Giveaways BudakFelda.Com


Setelah sekian lama ikaa xjoin mana-mana GA,Segmen dan juga Contest setelah tamatnya Contest Azri.com, akhirnya kini, ikaa ingin mencuba nasib untuk menyertai 1st Giveaways yang dianjurkan oleh BudakFelda.com dan penaja beliau.

Kalau diikut niat sebenar ikaa, bukannya nak sangat hadiah, tapi sebenarnya dah lama ikaa tunggu sapa-sapa yang buatkan GA atau contest yang berkaitan dengan Alexa. Sebelum nie ikaa ada jugak join Segmen alexa nie, tapi sayangnya xramai yang sertai, so kali nie ikaa tengok GA budak felda mendapat sambutan yang tinggi. Dan akhirnya dengan lafaz bismillahirahmanirahim, ikaa menyertai GA nie.


Syarat-syarat penyertaan :


Review http://budakfelda.com on alexa.com
  1. Diwajibkan buatkan satu entri khas di blog. Tajuk mesti ada keyword ini “1ST Giveaways BudakFelda.Com” – contoh tajuk : 1ST Giveaways BudakFelda.Com : Bajet Macho.
  2. Diwajibkan buat review di alexa. Klik banner review alexa di atas. Bagi mewujudkan “win-win situation”  akan kembali review blog anda di alexa.
  3. Tinggalkan link review dan entri penyertaan anda di ruangan komen.
  4. Tidak dibenarkan sama sekali mengunakan blog contest.
  5. Penaja yang terlibat dibenarkan turut serta dalam giveaways ini.
  6. Tarikh tutup adalah pada 11:59 malam 23hb September 2012.
  7. Di akhir entri masukkan.


Mari memeriahkan  1ST Giveaways BudakFelda.Com yang ditaja oleh cahayacinta.com, pondokkecil.com, awanpagi.com, ecadwinkyasha.com, elqashrinqaisara.blogspot.com, daddydee.net serta Fivio.com selaku penaja utama.

Kepada mereka yang menyertai :

Kepada anda yang turut sertai GA nie, atau yang tidak join pun boleh bertukar review alexa dengan saya hanya klik gambar Review Alexa dibawah ini. Dan kemudian tinggalkan komen anda di kotak komen serta code review anda untuk saya membalas semula review alexa anda.

Review http://bakul2011.blogspot.com on alexa.com

Senarai peserta GA !
7 Komentar untuk "1ST Giveaways BudakFelda.Com : Bajet Macho"

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info