Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Nak simkad ONEXOW secara percuma? ...Wow. Dah join ke? Nampaknya ramai juga blogger Malaysia yang akan serta kontest SEO yang dianjurkan oleh Coretan Anuar. Rasanya ini bukanlah kali pertama kontest berunsur SEO yang dianjurkannya... bahkan bukan jua kali pertama saya menyertai. Hmm. pernah sekali saya menang segmen anjuran beliau berjudul - segmen klik like/share dan menang wang tunai.

Blog ini tak pernah kalau peraduan yang dianjurkan tidak lumayan, bahkan sentiasa membuka mata peserta yang melihat.. Huh... saya sendiri pun rasa nak cuba nasib, menang atau kalah itu adat pertandingan kan. Yang penting kita cuba sebaik mungkin..

Syarat Penyertaan Simkad ONEXOX Percuma

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Sedikit penerangan mengenainya. Kontest ini terbuka kepada blogger Malaysia yang sudah bertapak dalam dunia blogger minimun setahun. Sekiranya url blog anda kurang dari tempoh tersebut, anda dikira sebagai tidak layak untuk mengikuti kontest ini.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah terbitkan satu entri berjudul "Nak Simkad ONEXOX PERCUMA" berdasarkan informasi dan tatacara yang telah disediakan.

... Hanyalah 100 peserta sahaja yang dicari untuk kontest ini, dan akan diberikan simkad ONEXOX secara percuma dan hendaklah terbitkan anda terbitkan pula entri penyertaan yang berkisarkan pengalaman anda menggunakan Simkad ONEXOX ini.

Saya sendiri baru pertama kali hendak mengunakan... rasa agak keterujuaan di situ. Dengar cita simkad ini boleh memberikan peluang menjana pendapatan secara pasif tanpa modal. Huh! berkobar-kobar pula rasa... Hehe.

Okep....

Tunggu entri seterusnya nanti....

Kepada semua blogger Malaysia, cepat rebut peluang keemasan ini untuk menyertai kontest terbaik akhir 2015. Mana tahu entah-entah andalah pemenang yang dicari. Why Not?

Selamat berkontest.

10 Komentar untuk "Nak Simkad ONEXOX PERCUMA"

Terima kasih kerana sudi join contest ini... Nak tanya, nombor penyertaan yang awak bagi ni nombor ONEXOX atau bukan?

shad dah bookmark.. hehe.. :D tapi macam nak kena baca berulang kali baru nak faham kontest tu.. :D Good luck sis ika.. :D

Menarik contest ini, lain daripada yang lain. Moga berjaya buat Nur Ikaa

Salam... Nur Ikaa,
Saya cuba hubungi nombor ONEXOX awak (0195182359)... Tapi tak dapat... Awak dah aktifkan ke belum Simkad tu?

belum aktifkan lagi... mlm ni sy aktifkan ye.. skrg sibuk sikit

Nur Ikaa, saya dah cek dalam sistem tadi... Kemungkinan simkad tersebut dah terminat sebab tak diaktifkan setelah lebih sebulan..

hmmm... xpela kalau macam tu.. minta maaf la.. betul2 xsempat nak tgk no tu.. kena pergi merata

Wah.... jika terminate, maka ini kes parah. Silap haribulan terbatal penyertaan.

Terima kasih untuk komen yang berharga anda, datang lagi.

 
Copyright © 2014 Bakul2011.com - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info